The Vault

Yet another blog about anything……

Ο ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΤΟΥ Γ.Α.Π ΚΑΙ Ο “ΛΑΚΟΣ” ΤΟΥ Antonis !!!!

ha-ha.gif
Δε μας ενδιαφέρει να σχολιάσουμε ,ούτε να παρουσιάσουμε , σε καμία περίπτωση , τα όσα τραγελαφικά διαδραματίζονται τις τελευταίες 3 ημέρες, αν και δε μπορούμε να αποφύγουμε τον πειρασμό να αναφέρουμε τις πληροφορίες μας για την εκπληκτική παγίδα που στήνει ο Γεώργιος Παπανδρέου στον συμπαθή Antonis .
Μια παγίδα η οποία θα ΑΠΟΓΥΜΝΩΣΕΙ εντελώς το…..
εγγονάκι της Πηνελόπης Δέλτα (θα τον φτάσει ως παραίτηση) και θα καταστήσει την αιώνια ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΧΤΟΡΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ της “Δεξιάς” ως μία ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ ΡΟΜΠΑ , ικανή και άξια να διαχειριστεί την μετα-Πα.Σο.Κ εποχή .
Η “είδηση” δεν είναι άλλη από την πρόταση που έχει στα συρτάρια του το Παπανδρέϊκο σχετικά με το πρόσωπο που θα κληθεί ως “οικομενικός” “πρωθυπουργός” .Μιλάμε για τον ……..

……… κύριο …… ΣΤΑΥΡΟ ΔΗΜΑ !
Μη σκεφτείτε ούτε στιγμή πως θα ξεφύγει ,ο Δήμας ή ο Antonis , με μία απλή άρνηση !!!!
Αυτό για την ώρα , και τίποτα άλλο !

Όλα αυτά , είπαμε , δε μας ενδιαφέρουν ……. Μας ενδιαφέρει όμως να εξάγουμε κάποια συμπεράσματα , τα οποία θα φανούν χρήσιμα απο΄δω και μπρος σε όποιον δεν έχει καταλάβει ακόμα , πού ζει , τι σημαίνει Ελλάδα , τι σημαίνει “κράτος” , τι σημαίνει οι έννοιες “αυτονομία” , “αυτοδιάθεση” ή “ανεξαρτησία”.

Αυτό το τριήμερο λοιπόν το , λεγόμενο , πολιτικό σύστημα φανέρωσε το πραγματικό του πρόσωπο.
Το πρόσωπο ενός απλού (αλλά ΚΑΛΟΑΜΕΙΒΟΜΕΝΟΥ) υπαλληλάκου.
Ούτε “ιδεολογίες” , ούτε “συνταγματική τάξη” , ούτε “θεσμοί” ούτε καν τα πιο απλά προσχήματα της “αντιπροσώπευσης” χρειάστηκε να τηρηθούν ή χρειάζεται να τηρούνται , όταν τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ , απαιτούν κάτι από τους ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ . Απλά ΟΛΟΙ τρέχουν να εκτελέσουν “προθύμως και άνευ αντιλογίας”…..
Σύνταγμα , νόμοι , “κ(υ)οινοβουλευτική” παράδοση , είναι απλά ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ χωρίς ουσία και νόημα!
Τα ΜΜΕ , είτε ως καλοπληρωμένοι παραθυράτοι εκτελεστές ,είτε ως εγολαβικά συμφέροντα δεν διστάζουν να κάψουν ή να αναδείξουν τον ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ και ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ αυτό τους συμφέρει .Αυτός που ως πριν μια εβδομάδα ΕΞΥΜΝΗΤΟ ως ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ στην Ελλάαδ αυτή τη δύσκολη στιγμή , εδώ και 3 μέρες είναι Η ΑΙΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ που ήρθαν αλλά και ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ !
Η βουλευτική ιδιότητα ήταν και είναι στην ουσία της το ΜΙΑΣΜΑ και μία βασική ΠΗΓΗ ΔΕΙΝΩΝ για το Έθνος και την Πατρίδα !
Για μία ακόμα φορά το βάρος της ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ της αξιοπρέπειας του λαού , της ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ των ελληνικών συμφερόντων και της Εθνικής Ανεξαρτησίας θα αναλάβει το ΚΚΕ και οι λοιποί ΑΝΑΡΧΟ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ (με δική τους φυσικά φρασεολογία και προπαγάδινση κι “άλλων” γνωστών επικίνδυνων θέσεων , οι οποίες μέσα στη γενική πίκρα και δυσφορία του λαού , θα βρούν προσφορο έδαφος , όπως έχει ξανασυμβεί το 1922 , το 1945-49)
Τελευταίο – και καλό ! Είτε μας αρέσει , είτε όχι , ο Γ. Παπανδρέου είναι ένας πολύ ΙΚΑΝΟΣ και ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ πολιτικός . Σε συνδυασμό με το στενό περιβάλλον του ΕΙΝΑΙ ΑΤΡΩΤΟΣ ! Όχι μόνο θα αποχωρήσει ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ , αλλά σε σύντομο χρονικό διάστημα θα επανεμφανιστεί ως ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ. Ως αυτός που χτυπήθηκε από όλους τους “κακούς ευρωπαίους” , που πήγαν να του κάνουν πραξικόπημα , που λοιδωρήθηκε από τα ΜΜΕ ….γιατί ; ……Μα επειδή ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ !
Φυλάξτε αυτή την ανάρτηση με την ημερομηνία και την ώρα της !
Θα είναι συλλεκτική για σας , και για μας ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΧΑΡΙΣΜΑΤΟΣ!
Μάλλον κατά κει θα πορευτούμε επαγγελματικά σε λίγους μήνες…..

συναινείν!____ksipnistere1

di
di

WNe3H_ZTOU8

http://feedproxy.google.com/~r/Ksipnistere_/~3/WNe3H_ZTOU8/antonis.html

Sent with MobileRSS for iPhone

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on November 5, 2011 by in News.
%d bloggers like this: